Total Pageviews

Tuesday, 14 January 2014

Vitamin untuk Resdung / Sinus, Elergi & Eczema

Sekarang ni, memang banyak betul rawatan untuk resdung/ elergi dan eczema in the market kan?
Tapi mana kita nak tahu rawatan tu betul selamat ke tak? ada scientific explanation tak?
Pernah masuk lab ke? Ada status halal ke?

Mudah je..cek dgn KKM dan JAKIM. Tapi untuk product Shaklee, kita dapat status halal dari US..di post yang seterusnya nanti, saya akan lampirkan sijil halal yang Shaklee ada. Badan Halal tersebut, diiktiraf JAKIM..jangan risau ye?

Ni ada gambar untuk set Resdung/ Sinus. Boleh belek2 and google2..
Nak order atau ada sebarang pertanyaan, boleh contact saya k.

sms/whatsapp 0192757510
email heavenlyhealthyblog@gmail.com
fb https://www.facebook.com/healthyheaven


No comments:

Post a Comment