Total Pageviews

Friday, 10 January 2014

Set Bersalin / Berpantang Shaklee

Tahniah & selamat berpantang utk kawan2 yg baru dapat baby / babies ye

Sini saya nak share supplement Shaklee yang sangat bagus utk diamalkan sewaktu dlm pantang.

Paling elok amik set yang lengkap utk kurus dan penyusuan..almaklumla kan, dlm pantang ni makanan limited..vitamin pun close tu non..nnti bab nak membuang..hehe paham2 je la kan..

So baca2 dulu, kalau nak order or nak tanye ape2 roger nad k.

Lotsa ️,
Nad 907605 (Shaklee Id)
0192757510
SET BERPANTANG SHAKLEE (boleh ambil set atau loose k)
VITA-LEA
Membekalkan 23 jenis vitamin
Meningkatkan kecerdasan mental & ketahanan dari jangkitan
Menolong memulihkan fungsi penghadaman dan selera makan

Penting untuk pertumbuhan sel dan pembiakan

B COMPLEX
Mengurangkan simptom kemurungan dan tekanan

VITA C
Menolong mengurangkan simptom alahan
Anti Oksidan semulajadi
Menjaga kesihatan gigi, gusi, tulang, otot dan salur darah

ZINC COMPLEX
Mengurangkan keguguran rambut
Meningkatkan sistem imun, menolong penyembuhan dan masalah jeragat
Menyembuh daya seksual dan pertumbuhan organ


----OPTIONS TAMBAHAN---

OMEGA GUARD
minyak ikan terbaik di dunia yang mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 asid lemak Omega 3 semulajadi. Membantu perkembangan otak bayi dan memori, dan merupakan nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina.

Susu ibu mengandungi kandungan DHA yang tinggi yang berupaya meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran.

HERBLAX
ramuan yang mengandungi 9 herba semulajadi menggalakkan tindakan perbersihan usus yang lembut yang boleh digunakan untuk jangka masa panjang, membantu masalah sembelit, mengempiskan dan seterusnya memberi kepejalan pada perut. Ia adalah pengambilan untuk proses detoksifikasi yang Tahniah & selamat berpantang utk kawan2 yg baru dapat baby / babies ye 

LECITHIN
membantu dalam pemecahan lemak dan kolesterol dengan bertindak sebagai ‘pembersih’ salur darah dan membantu emulsi dan metabolisma lemak, kolesterol dan trigliserid didalam tubuh seterusnya mendapatkan badan yang langsing dan sihat.

Pengambilannya membantu dalam menyerap vitamin yang larut lemak iaitu vitamin A, D, E dan K.


---TAMBAHAN UNTUK IBU MENYUSU----


ESP (ENERGIZING SOY PROTEIN)
non-GMO soy protein mempunyai 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia. Protein sangat penting untuk ibu selepas bersalin bagi membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, mencegah migrain, imsonia dan tekanan.

Protein dalam tubuh sangat diperlukan bagi merangsang selera makan bagi ibu yang tiada selera, meningkatkan tenaga sekiranya mengalami anemia, tekanan darah rendah, masalah tidur, badan letih dan lesu dan juga depresi.

Protein juga dapat mempertingkatkan pemulihan luka dan parut dengan membina sel-sel yang baru dan juga membantu para ibu yang keguguran rambut kerana pertumbuhan rambut yang sihat turut memerlukan protein.

Pengambilan ESP bersama ostematrix membantu dalam penyerapan kalsium dan juga menguatkan tisu-tisu penghubung.

OSTEMATRIX
terdiri daripada nutrien kalsium, magnesium, fosforus dan vitamin D, zinc, kuprum dan magnesium yang penting diperlukan oleh tubuh.


Menggantikan semula kalsium dalam tubuh ibu, dan elemen penting untuk ibu yang menyusukan dan juga bayi.


ALFALFA
bertindak sebagai milk booster turut membantu menangani sakit-sakit badan dengan mengurangkan keasidan dalam tubuh. Ia juga membantu dalam menangani masalah sembelit yang sering dialami wanita selepas melahirkan.

Pengambilan alfalfa adalah bergantung kepada ibu dan anak yang tidak mempunyai penyakit SLE dan bebas daripada jaundice atau sakit kuning.

---------------------------

Memang set bersalin Shaklee sangat best dan sangat lengkap dgn vitamin yang diperlukan semasa berpantang ok 

Baca2 dulu, nanti dah confirm nak yang mana boleh lekas2 pm/sms/whatsapp utk order ok.

Lotsa love,
Nad 0192757510
shaklee id 907605



No comments:

Post a Comment